L’Iluro Hoquei Club guardona Valors amb la seva Distinció

Joan Salicrú, president de Valors, i Oriol Cortada, president de l'Iluro Hoquei Club, durant la gala de presentació del projecte 'Mataró, ciutat de valors'.
Joan Salicrú, president de Valors, i Oriol Cortada, president de l'Iluro Hoquei Club, durant la gala de presentació del projecte 'Mataró, ciutat de valors'.

L’Iluro Hoquei Club ha decidit atorgar a l’Associació Cultural Valors, editora de la revista Valors, la Distinció de l’Iluro, que reconeix aquelles persones o entitats que han col·laborat de forma molt destacada amb el Club.

“Des de l’Iluro valorem de forma molt important l’aportació de la revista Valors a la nostra societat i a la nostra ciutat, així com el fet d’haver endegat una campanya tant atrevida però alhora exitosa com ‘Mataró, Ciutat de Valors'”, explica el comunicat, en referència al projecte conjunt amb l’Ajuntament de Mataró que es du a terme durant tot el 2014.

En aquest sentit, la Junta Directiva del Club agraeix la tasca de difusió, reflexió i promoció que fa Valors, així com el suport constant que ha rebut en totes les iniciatives del Pla Valors impulsat per l’entitat mitja dècada enrera.

La distinció s’entregarà durant la XXIIIa Gala de cloenda de temporada del club esportiu, el proper dissabte dia 28 de Juny a la Sala Privat de Mataró.

L’Iluro Hoquei Club i Valors han col·laborat estretament en l’organització de diverses activitats a la ciutat en els darrers temps, la darrera de les quals una conferència sobre l’esforç a càrrec del psicòleg Pep Marí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *