L’ideòleg de l’Economia del Bé Comú, Christian Felber, protagonitza el #valors122

Tot i que de formació és psicòleg, sociòleg i politòleg de formació, a l’austríac Christian Felber se’l coneix sobretot com a ideòleg de l’Economia del Bé Comú. Acaba de ser a Barcelona presentant Diners. Noves regles de joc, on ha concedit a Valors una de les poques entrevistes a mitjans escrits catalans. Una entrevista de la qual podeu llegir un tastet en aquest link i que centra el monogràfic de la revista del mes de gener, dedicat al valors dels diners.

Completen el número articles de Josep Roca, autor de Globalización 3.1; de l’advocat Francesc Esteve i un reportatge sobre les monedes socials que apareixen a diferents punts de la geografia catalana.

A banda, el número inclou també una entrevista amb l’escriptor gironí Antoni Puigverd, que acaba de publicar La finestra discreta (Libros de Vanguardia), on, a mode de dietari, repassa un any tipus i les quatre estacions contrastant el món que va conèixer de petit amb l’actual.

A la secció Portes Obertes, el difusor del patrimoni cultural Pompili Massa reflexiona sobre els valors de les danses tradicionals a El valor de la dansa tradicional.

Si voleu llegir la revista sencera, acudiu als nostres punts de venda o compreu-la directament al nou iQuiosc.cat.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *