Tardor de cinema per reflexionar sobre el medi ambient

Els centres cívics de Barcelona acullen durant aquesta tardor un cicle de cinema al voltant de la sostenibilitat i el medi ambient.

Es tracta del programa “Claqueta i acció”, una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona i del Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient, el FICMA, que aquest 2018 compleix 25 anys. Per celebrar aquest aniversari, el festival ha rebuscat en el seu fons de curtmetratges i documentals i una selecció dels millors es poden veure a diferents indrets de la ciutat.

Les sessions van començar el passat 18 de setembre i continuaran fins el 30 de novembre. En total es projectaran 7 documentals i 10 curtmetratges.

Tots els passis van acompanyats d’un debat al voltant del tema de cada projecció: la contaminació per plàstics, la pèrdua de biodiversitat, l’impacte de la indústria i dels nostre hàbits de consum, l’explotació de recursos naturals, el canvi climàtic… El cicle reflecteix tota aquesta problemàtica però també vol plantejar solucions, les quals passen per la contribució de les persones, la presa de consciència i la promoció de la cultura de la sostenibilitat.

Descarregueu el programa per consultar totes les projeccions que es faran. Totes les sessions són gratuïtes. – J.V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *