L’Austeritat de la què tothom parla, al ‘Valors’ de febrer

Si d’algun valor es parla a Europa en aquests moments, en el seu conjunt, és de l’Austeritat. I es fa des d’una visió negativa, contraposant-la a les polítiques de creixement que moltes veus reclamen als governants europeus. Es menysté, així, el valor de l’Austeritat des d’un punt de vista personal.

És precisament el valor de l’Austeritat el que centra el monogràfic de febrer de la revista Valors, amb una entrevista al catedràtic d’Economia Guillem López Casasnovas, un article introductori del prestigiós professor de IESE Antonio Argandoña, la transcripció de la tertúlia entre Andreu Missé, Ferran Tarradellas i Antoni Garrell al Valors a l’alça emès el 26 de gener a La Xarxa i un darrer article que firma Òscar Mateos, responsable de l’àrea social del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia.

Fora del monogràfic, la revista es fixa en la Xarxa Valors de Santa Coloma de Gramenet en un reportatge i repassa el que va donar de si l’acte de celebració del número 100 de la revista Valors, celebrat el passat 22 de gener a Tecnocampus Mataró-Maresme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *