Valors Ràdio

Arxiu dels programes de ràdio de Valors

Adrià Albareda: “Encara no tenim una administració ètica consistent”

En el Valors a l’alça d’aquesta setmana volem contestar una pregunta: Tenim una administració pública èticament consistent? I, conseqüentment, quins dilemes de valors ha d’afrontar avui l’administració? Per parlar d’aquest tema entrevistem el politòleg Adrià Albareda i coautor del llibre Administració pública i valors que acaba de publicar l’Observatori de Valors. “Estem fent els passos adequats vers una administració ètica consistent, però encara no la tenim”, diu en el transcurs de l’entrevista. A més, afegeix: “Acabar amb la corrupció només és el punt de partida per tenir una administració pública amb valors”.

Seguidament, a la secció Gent amb valors, parlem amb la fotoperiodista i col·laboradora de Metges sense Fronteres, Anna Surinyach, coautora del web documental Éxodos, un treball que passant per Síria, Mèxic  i Sudan busca els trets en comú que tenen els milions d’immigrants, refugiats i exiliats que hi ha al món.

I, finalment, ens arribem fins al Teatre del Raval on fins a final de mes si pot veure el musical La monyos. Amb Empar López, la directora de l’espectacle, descobrim qui s’amaga darrera de la frase Ets més famosa que la Monyos.