La cursa dels vehicles elèctrics

De Rubí a Mataró, passant per Castellbisbal i Santa Perpètua de la Mogoda. Aquest és el recorregut del singular ral·li que organitza la cooperativa Som Mobilitat per potenciar l’ús del vehicle elèctric. Per segon any consecutiu, el proper dissabte 22 de setembre tindrà lloc aquesta cursa que promou l’eficiència energètica, que es torna a celebrar en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible.

El Ral·li Som Mobilitat vol difondre la viabilitat de la mobilitat elèctrica a Catalunya i promoure la implantació del vehicle elèctric. A més, també s’aprofita per donar a conèixer tots els projectes en què està involucrada la cooperativa amb seu social a la capital del Maresme.

La cursa s’iniciarà dissabte 22 a les 9.30h del matí a l’aparcament de Rubí Forma. Els participants faran tres etapes, de Rubí a Castellbisbal, de Castellbisbal a Santa Perpètua de la Mogoda i, finalment, de Santa Perpètua de Mogoda a Mataró. L’arribada a la meta, a Mataró, es farà a partir de les 12h i tot seguit hi haurà un recorregut pels carrers de la ciutat i es donarà l’opció als participants i assistents de provar diferents vehicles elèctrics: bicicletes, motos i cotxes.

Les sortides es realitzaran cada 5 minuts des de Rubí Forma i s’estableix un temps màxim de 90 minuts per completar el recorregut Rubí – Santa Perpètua de Mogoda – Mataró. A Santa Perpètua de Mogoda s’instal·larà un punt de control de pas dels vehicles.

L’equip guanyador serà el que hagi completat el recorregut amb el menor consum de bateria i sense passar-se de temps. També es bonificaran els vehicles segons el nombre d’ocupants amb premi a l’eficiència per ocupació. L’equip guanyador es durà 100 hores de mobilitat gratuïta amb els vehicles de Som Mobilitat a distribuir entre els membres de l’equip.

Al ral·li hi poden participar els grups locals de Som Mobilitat organitzats en equips d’un màxim de quatre persones sòcies (estiguin constituïts o en procés de constitució), o bé les persones que tinguin un vehicle elèctric a propietat organitzats en equips d’un màxim de quatre persones sòcies o no sòcies. En l’àmbit tècnic, el vehicle elèctric ha de permetre consultar el consum de bateria. En cas contrari, podrà sumar-se al recorregut però no podrà optar al premi. – REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *