Joaquim Fernàndez: “‘Mataró, ciutat de valors’ pot ser molt útil en el dia a dia”

Aquesta setmana al programa Valors a l’alça us presentem el projecte “Mataró, ciutat de valors”, una iniciativa que acaba de començar a la capital del Maresme. La ciutat ha decidit invertir tot el 2014 a parlar de valors, cada mes un de diferent. Ens explicarà aquest projecte pioner a Catalunya el primer tinent alcalde i regidor de Cultura, Participació i Nova Ciutadania, Joaquim Fernández. “No ens fa cap por que hi hagi opinions diferents al voltant dels valors de la campanya”, ha dit el regidor mataroní, el qual ha assegurat que els valors que es treballen a la campanya “poden ser molt útils pel dia a dia”.

A l’espai ‘Gent amb valors’ us presentarem en Pep Campaner, fundador i promotor d’una fundació que treballa per donar a conèixer els problemes de Níger i especialment la cruel malaltia de Noma. Va conèixer aquesta malaltia quan va adoptar una nena que la patia i avui viu entre aquest país africà, Barcelona i Mallorca.

I, finalment, abans del relat de la gent de Vivim del Cuentu, parlarem amb la Montse Junyent, autora del llibre “Quantes arrels de gerd necessites per ser feliç?” (Ed. Proteus). Una conte sobre com explicar la crisi econòmica als nens i quins valors cal potenciar per sortir-nos-en.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *