Joan Roca i la cuina, protagonistes del Valors de juny

Aprofitant el nomenament -a finals del mes d’abril- del Celler de Can Roca de Girona com a millor restaurant del món segons la britànica Restaurant, el número de juny de la revista  es dedica a descobrir quins són els valors que s’amaguen darrera els fogons de l’espai comandat pels germans Roca a partir del testimoni del xef, en Joan Roca. Ell va ser un dels protagonistes del volum Ètica i èxit. Converses amb valors editat per Valors i Proteus amb motiu de l’arribada al número 100 de la revista.

A més de Joan Roca, repassem els valors de la cuina amb dos xefs destacats, Ada Parellada i Isaac Sabrià, així com amb la periodista gastronòmica Carme Gasull. I, finalment, amb l’arquitecta Núria Coll, viatgem per la història de la cuina com a estança, un espai que ha passat a ser centre neuràlgic de les trobades familiars a un petit espai on omplir tàpers i escalfar menjars precuinats al microones.

Completen el número una entrevista a l’empresari Daniel Gabarró, abanderat de la causa de l’Economia del Bé Comú a casa nostra, i un reportatge de la Fundació Factor Humà, que segueix el testimoni de la desapareguda Mercè Sala intentant humanitzar el món empresarial i econòmic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *