Joan Pera: “Per fer riure a un altre, primer has de ser feliç tu mateix”

“A la vida et poden passar grans drames, però res et por esborrar un bon somriure”. “Per fer riure a un altre, primer has de ser feliç tu mateix”. “El gran humor és aquell que té un personatge o una situació real darrera”. I finalment: “El meu secret per fer riure? Voluntat i pensar que faig un acte de generositat vers el públic”.

Són algunes de les frases pronunciades per l’actor Joan Pera convidat de la darrera edició del programa Valors a l’Alça en motiu dels 50 anys dels els escenaris teatrals.

I del valor de l’humor passem a una realitat més dura, la de molts malalts de Parkinson de Catalunya, una malaltia que actualment afecta a 18.000 persones a casa nostra i que cada vegada es detecta en pacients més joves. A la secció Gent amb valors ens acompanya Laura Morer, directora de l’Associació Catalana per al Parkinson.

I finalment anem fins a la històrica pastisseria La Palma del barri del Clot del Barcelona on hi ha exposada una gran mona solidària. Si voleu provar-la el proper 26 d’abril només heu de portar un quilo d’arròs o de pasta per omplir el Bancs dels Aliments. El propietari pastisser d’aquest establiment, Ramon Pérez, ens explica en què consistirà aquesta festa solidària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *