Joan Pera: “Per fer riure a un altre, primer has de ser feliç tu mateix”

“A la vida et poden passar grans drames, però res et por esborrar un bon somriure”. “Per fer riure a un altre, primer has de ser feliç tu mateix”. “El gran humor és aquell que té un personatge o una situació real darrera”. I finalment: “El meu secret per fer riure? Voluntat i pensar que faig un acte de generositat vers el públic”.

Són algunes de les frases pronunciades per l’actor Joan Pera convidat de la darrera edició del programa Valors a l’Alça en motiu dels 50 anys dels els escenaris teatrals.

I del valor de l’humor passem a una realitat més dura, la de molts malalts de Parkinson de Catalunya, una malaltia que actualment afecta a 18.000 persones a casa nostra i que cada vegada es detecta en pacients més joves. A la secció Gent amb valors ens acompanya Laura Morer, directora de l’Associació Catalana per al Parkinson.

I finalment anem fins a la històrica pastisseria La Palma del barri del Clot del Barcelona on hi ha exposada una gran mona solidària. Si voleu provar-la el proper 26 d’abril només heu de portar un quilo d’arròs o de pasta per omplir el Bancs dels Aliments. El propietari pastisser d’aquest establiment, Ramon Pérez, ens explica en què consistirà aquesta festa solidària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.