Il·lustracions solidàries per combatre les malalties rares

La il·lustradora infantil Cristina Fernández és l’autora de “100 idees per crear personatges”, un llibre solidari amb el que vol ajudar a millorar la qualitat de vida de les famílies que conviuen amb malalties rares.

Fernàndez ha col·laborat amb l’entitat Feder (Federación Española de Enfermedades Raras) per tal que un percentatge de les vendes del quadern vagi destinat a les famílies que conviuen amb patologies minoritàries. L’autora està familiaritzada amb aquets tema ja que una de les seves millors amigues és mare d’un infant amb una malaltia rara.

“100 idees per crear personatges” és un quadern d’il·lustracions que vol treure a la llum la creativitat dels més petits, que els anima a dibuixar i a perdre la por al full en blanc amb tot d’indicacions que van guiant als petits en les seves creacions.

Aquest original llibre està pensat no només per als petits de casa sinó per a tot tipus de públic ja siguin il·lustradors que vulguin acceptar reptes o qualsevol persona que li agradi dibuixar i crear.

Cada pàgina del llibre inclou un hashtag numerat de l’1 al 100, per exemple #FederByTale1,  per tal d’animar a publicar els dibuixos a Twitter, i donar a conèixer la iniciativa, que es pot seguir amb l’etiqueta #FederbyTale. – J.V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *