Festa solidària per sensibilitzar sobre l’autisme

L’Associació Aprenem ha organitzat pel proper 8 d’abril una gran festa solidària per sensibilitzar sobre l’autisme, un dels trastorns amb més desconeixement: l’autisme. La festa porta el lema de ‘Connecta’t al blau’ i vol ser una festa ciutadana per reivindicar els drets de les persones amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) i fer prendre consciència sobre les seves necessitats i les de les seves famílies.

Hi ha una estreta relació entre el TEA i el cromatisme. El blau és el color que representa allò que viuen les persones amb TEA, ja que tan aviat poden sentir que tot és brillant com el mar en un dia d’estiu o fosc com en una tempesta’.

La festa se celebrarà a 16 espais diferents de Barcelona. Es faran activitats com una visita al ZOO, una activitat familiar al Museu de Ciències Naturals, multi esports cooperatius o jocs sensorials a la platja. Les entrades es poden reservar a través del portal web Ticketea.

La festa també vol ser present a les xarxes socials amb l’etiqueta #ConnectatAlBlau,. Es convida a compartir fotografies amb el cartell oficial de l’esdeveniment

L’Associació Aprenem fa una crida de voluntariat per la festa del diumenge 8 d’abril. Les persones voluntàries donaran suport a les activitats programades, a la venda de merchandising de l’entitat i informaran per trencar els tòpics del trastorn. Les persones interessades poden escriure a aprenem.atencio[@]gmail.com.-REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *