Fermin Aio, autor del documental ‘Reconciliación’, a ‘Valors a l’alça’

Aquesta setmana a Valors a l’alça parlem de Reconciliación, el títol del documental que acaba de presentar el realitzador basc Fermín Aio. Un treball audiovisual que se centra en converses realitzades entre fills de persones assassinades per ETA, pels GAL i de víctimes d’abusos policials al País Basc. “Per a tenir una pau sòlida és necessari que el victimari reconegui el mal que ha fet”, ha afirmat el director, pel qual ara la societat basca està més atenta a les seves víctimes. Avui totes poden explicar la seva història”.

A la secció Gent amb valors coneixem Isabel Yglesias, una de les participants del projecte “Els treballadors de la Unió Europea tornen a l’escola”, una iniciativa de la Comissió Europa que té com a  objectiu explicar als escolars catalans què és i què fa la Unió Europea i animar els alumnes a desenvolupar capacitats com ara l’aprenentatge d’idiomes.

I, finalment, Jordi Planas, de la coordinadora d’ONG de Girona, ens explica les novetats que ofereix l’Agenda Llatinoamericana 2015, una proposta solidària amb molta tradició a casa nostra i que aquesta any se centra en els drets humans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *