Mapa col·laboratiu de les #platgesadaptades catalanes

Fer un mapa visual de les platges adaptades que hi ha a Catalunya a partir de la col·laboració ciutadana i les xarxes socials. Aquest és l’objectiu de la iniciativa impulsada per l’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars, entitat que convida la ciutadania a compartir a les xarxes fotos de platges on hi hagin lavabos adaptats, rampes o qualsevol altre element adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Aquestes fotografies s’han de penjar a les xarxes socials amb el hashtag #PlatgesAdaptades indicant el nom de la platja i la seva població. També es poden enviar les fotografies al correu comunicacio@asemcatalunya.com o per whatsapp al 680533670.

Així s’està elaborant un mapa actualitzat de les platges adaptades per persones amb mobilitat reduïda de Catalunya. El mapa vol fomentar les bones pràctiques i destacar les que ja es duen a pràctica en aquest àmbit. Totes les fotos enviades es pujaran al seu àlbum de Facebook Platges Adaptades.

L’entitat també recorda que es poden consultar les platges adaptades a l’app de platges de la Generalitat de Catalunya amb informació actualitzada a diari. – J.V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *