Escena Poblenou dóna veu a les dones a la presó

Una obra on el públic només pot escoltar el que passa darrera els murs d’una presó de dones, però sense tenir-hi accés, mentre que les internes no poden sortir ni relacionar-se amb els espectadors. Això és el que proposa “Veus entre murs”, un muntatge teatral que dona veu a les dones preses, i que es podrà veure diumenge 21 d’octubre en el marc del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou.

‘Veus entre murs´ és un espectacle ideat per Ada Vilaró i  creat en paral·lel a un projecte de Ciència Ciutadana liderat per Josep Perelló. Durant l’espectacle, el públic mirarà el mur de la presó de WadRas, situat al Poblenou, i des d’allà sentirà unes veus que testimoniaran la quotidianitats del dia a dia de les internes a través d’un text d’Ada Vilaró, el piano de Clara Peya i la veu de la Lídia Pujol cantant ‘Delincuència’.

Aquesta és una de les moltes peces creades per dones que protagonitzen l’Escena Poblenou, que enguany arriba a la 17a edició amb una programació arriscada, compromesa amb l’espai públic i que recolza l’esperit crític. Escena Poblenou reivindica una escena on el pensament feminista i les dones tinguin les mateixes oportunitats, ocupant els espais i els llocs que els hi pertoquen.

El programa complert del certamen es pot consultar al web d’Escena Poblenou. – J. Vives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *