Es busquen les millors empreses de responsabilitat social

L’associació Responsables i Ingenieria Social ha posat en marxa la primera edició del concurs per empreses de la Setmana de la Responsabilitat Social ‘Tot comença amb tu’. L’objectiu d’aquest concurs és obrir les portes a totes aquelles empreses compromeses amb la sostenibilitat perquè puguin tenir veu i comunicar la seva bona pràctica en matèria de Responsabilitat Social Corporativa en l’àmbit social, ambiental i econòmic.

Els projectes seleccionats tindran l’oportunitat de participar a la Setmana de la Responsabilitat Social, que tindrà lloc del 23 al 27 d’octubre a la Comunitat Valenciana, i del 14 al 18 de Novembre a Catalunya. D’una banda, podran exposar la seva experiència en relació a la Responsabilitat Social com a cas d’èxit durant la inauguració de la Setmana i, a més, tindran un espai gratuït a la fira de la Setmana a Catalunya.

D’altra banda, els projectes gaudiran d’una destacada presència en tots els suports de comunicació de la Setmana i molts més altres avantatges pensats per millorar el seu posicionament i el seu compromís en aquest àmbit. Les empreses interessades en participar en la convocatòria han d’emplenar el formulari que trobaran a la web de la Setmana explicant el projecte i la seva vinculació amb la Responsabilitat Social.

La Setmana de la Responsabilitat Social és un esdeveniment que va néixer al 2010 i que aquest any arriba a la seva 8ª edició. Els seus objectius són promoure la gestió ètica i el desenvolupament sostenible de tot el teixit empresarial, així com l’administració i el tercer sector, arribant fins la ciutadania. Posar en valor a les empreses que es regeixen pels paràmetres de la responsabilitat social i el desenvolupament sostenible, així com fomentar l’intercanvi d’experiències en l’àmbit de la RSC i facilitar les eines per implementar-la. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *