“Epidemia The game”, el primer videojoc que lluita contra la sida

“Epidemia The Game” és el primer joc solidari per a mòbils i tauletes que pretén obtenir fons per finançar els projectes de recerca de la Fundació Lluita contra la Sida, que lidera el Dr. Bonaventura Clotet, i que se centren sobretot en aconseguir la curació de la sida.

El joc està disponible per sistemes iOS i Android amb un cost de 0,99€. Es tracta d’un joc Arcade en què el jugador ha de comandar els moviments del protagonista per combatre una onada de virus, disparant-los i protegint-se del seu atac utilitzant píndoles.

“Epidemia the Game” neix amb dues finalitats: ser una eina per obtenir fons per accelerar la recerca que porti cap a l’eradicació del VIH; i aprofitar l’entorn virtual i lúdic d’un joc per a smartphones com a excusa per promoure l’ús del preservatiu com a principal eina per evitar la transmissió de la malaltia, i el concepte del tractament antiretroviral també a nivell preventiu.

El videojoc, realitzat pel programador Jordi Herms, compta també amb la col∙laboració de Joan Dausà, que n’ha composat la banda sonora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *