Els infants de Sant Joan de Déu podran veure Toy Story 4 en exclusiva

Els infants ingressats a l’Hospital Sant Joan de Déu podran veure en exclusiva la pel·lícula Toy Story 4 el mateix dia de la seva estrena comercial i sense haver de sortir del centre. La projecció tindrà lloc el proper divendres 21 de juny i a la sessió també hi son convidats els familiars dels nens i nenes hospitalitzats

hospitals La Pau, Nen Jesús i Gregorio Marañón de Madrid i Sant Joan de Déu a Barcelona podran veure amb els seus familiars ‘Toy Story 4’ sense sortir de l’hospital el proper 21 de juny, dia de la seva estrena en cinemes.

Aquesta sessió serà possible gràcies al grup Italfarmaco i la companyia Walt Disney. Fa uns mesos ja van portar a terme una iniciativa similar amb l’estrena, a dos hospitals de Madrid, de la pel·lícula “El regreso de Mary Poppins”.

Per fer realitat aquesta estrena s’han habilitat diferents sales i auditoris amb el suport tècnic necessari per poder projectar la pel·lícula en el mateix format i qualitat que en qualsevol sala de cinema.

La projecció de Toy Story 4 serà simultània a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, La Paz, Niño Jesús y Gregorio Marañón de Madrid i a centenars de cinemes de tot Espanya.

Toy Story 4 recupera els personatges principals de la saga iniciada per Pixar l’any 95, el cowboy Buddy i l’astronauta Buzz Lightyear, i els segueix en una nova aventura que servirà per què antics i nous amics li ensenyin a Woody que el món de vegades pot ser molt gran per una joguina com ell. – J. Vives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *