Els avis i les àvies escriuen contes i els nens els dibuixen

dibuix-pilarin-edicio-20L’Associació Nou Horitzó va posar en marxa l’any 1992 el projecte “Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen“, una iniciativa que busca promoure el diàleg entre generacions, fomentar l’envelliment actiu,fomentar la lectura i la tradició oral i impulsar la creativitat i l’expressió artística.

El projecte, que arriba enguany a la XIVa edició, anima a les persones majors de 55 anys a escriure un conte dirigit a infants de entre 6 i 12 anys. D’entre tots els treballs rebuts, un jurat especialitzat en selecciona sis. Seguidament, els autors i autores d’aquests contes en fan una lectura als nens i nenes de sis escoles del districte Horta-Guinardó.

Aleshores, amb el suport dels mestres, cada nen i nena fa un dibuix que il·lustra la narració. També en aquest cas, un jurat en selecciona sis. I, finalment, amb els contes i els dibuixos es publica un llibre-recull, amb el que obsequien a tots els participants durant la festa de cloenda que celebren pels vols de Sant Jordi.

Tota persona de més de 55 anys que vulgui participar en aquesta iniciativa, molt enriquidora per ambdues parts, ho pot fer fins l’12 de desembre. Aquest no pot sobrepassar els quatre fulls mida DIN A4, i ha de ser escrit a doble espai, en castellà o en català.

Cal enviar 5 còpies de l’exemplar en un sobre tancat a l’adreça de Nou Horitzó, al carrer de l’Art, 18 Baixos, 08041 Barcelona. A dins del sobre gran, cal posar un sobre petit tancat, dintre del qual hi consti el nom del conte i el nom i cognoms de l’autor, edat, adreça postal, telèfon i, si en teniu, adreça electrònica. Per a més informació podeu consultar les bases de participació. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *