El professor d’IESE Pedro Nueno reflexiona sobre la iniciativa al ‘Valors’ de novembre

El valor de la iniciativa centra aquest mes de novembre el monogràfic de la revista Valors i ho fa amb l’economista Pedro Nueno com a protagonista. Aquest doctor en Administració d’Empreses per la Universitat de Harvard és des del 1994 el president del China Europe International Business School. “El nostre entorn no és prou favorable a la iniciativa”, lamenta Nueno en el transcurs de l’entrevista.

Més enllà del monogràfic, reproduïm l’entrevista emesa fa uns dies a Valors a l’Alça amb el realitzador basc Fermín Aio, autor del documental Reconciliación. Un treball audiovisual que se centra en converses realitzades entre fills de persones assassinades per ETA, pels GAL i de víctimes d’abusos policials al País Basc.

Finalment, el Portes Obertes l’ocupa un article del festival Barcelona Pensa, que es durà a terme a Barcelona del 17 al 22 de novembre. Amb voluntat de transversalitat, igualtat i qüestionament de tots els àmbits de la cultura i la societat, el Barcelona Pensa inclou activitats en diverses institucions públiques, Fabra i Coats, El Pati Manning, El Pati Llimona, o L’Espai Francesca Bonnemaison.

Si voleu compra la revista Valors, acudiu als nostres punts de venda o compreu-la directament al nou iQuiosc.cat. També disponible a Ztory.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *