El lideratge centra el Global Leadership Summit que es podrà seguir a Terrassa

Terrassa tornarà a acollir aquest mes de novembre la retransmissió de la cimera internacional de lideratge GLS (Global Leadership Summit), un esdeveniment que des de fa 22 anys convoca, per iniciativa de l’Associació Willow Creek, persones líders de diferents àmbits en una jornada de conferències. En aquesta ocasió, entre els ponents s’hi compten personalitats com la cap de l’oficina d’operacions de Facebook, Sheryl Sandberg; el pastor nigerià Sam Adeyemi, i l’advocada de Peace and Forgiveness, Immaculée Ilibagiza.

A més, com a novetat d’aquest any, la cimera inclou un programa per a joves majors de 16 anys, i que sota el nom de GLS Youth oferirà dues conferències i música en directe (10 de novembre, de 19,00 a 21,00 hores).

Les diferents ponències de la GLS volen servir d’ajuda i inspiració a qualsevol persona amb un rol de lideratge a la seva vida, ja sigui un voluntari que atén a persones amb necessitats, un empresari que gestiona un negoci, un mestre que impacta en futurs líders, els pares que busquen l’equilibri entre professió i família, una emprenedora amb una idea a desenvolupar o el gerent d’una multinacional. En l’edició d’aquest any es parla de temes com el lideratge creatiu, la gestió del rendiment, l’acte del perdó i el poder de la passió i la perseverança.

A Terrassa fa tres anys que s’organitza la retransmissió d’aquest esdeveniment, gràcies a l’organització de la Fundació Goel, amb la col·laboració de la l’Església Evangèlica Unida de Terrassa (EEUT) i amb el suport, entre d’altres, de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat, els Ajuntaments de Terrassa, Matadepera i Sant Cugat del Vallès, la patronal Cecot, la Cambra de Comerç de Terrassa i la Diputació de Barcelona.

La Cimera que es podrà seguir en alta definició els propers dies 10 i 11 de novembre a l’Església Evangèlica Unida de Terrassa (EEUT) va tenir lloc en directe el passat mes d’agost als Estats Units. El GLS és un esdeveniment internacional que enguany arribarà a més de 400.000 persones de 128 països, inclòs a Catalunya gràcies a la iniciativa de Terrassa. Aquesta serà la tercera vegada que l’Església Evangèlica Unida de Terrassa (EEUT) serà la seu d’aquesta retransmissió. REDACCIÓ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *