El civisme centra el darrer número de Valors abans de les vacances


Aquest mes previ a les vacances d’estiu, Valors tracta un tema consubstancial al títol de la pròpia publicació, el civisme; la noció de què som individus d’un territori i no pas súbdits. Del civisme en parlem amb Joan Lluís Pérez Francesch, director de l’Observatori de la Convivència i del Civisme. El civisme és la temàtica sobre la qual bascula el projecte ‘Mataró, ciutat de valors’, coimpulsat per Valors i l’Ajuntament de Mataró a la capital del Maresme, durant el mes de juliol.

A banda de l’entrevista, es recupera una tertúlia entre Alícia Garcia-Ruiz, Consol Prados i Josep Otón al voltant del civisme, Joan Alberdi -de Creu Roja a Mataró- escriu un article i s’entrevista l’arquitecte Manuel Brullet.

Més enllà del monogràfic, en aquest número de juliol-agost es recupera una entrevista emesa al programa Valors a l’Alça que Valors produeix des de Mataró Ràdio per a La Xarxa de Comunicació Local –en aquest cas també a través d’m1tv, la televisió local i comarcal del Maresme–. La protagonista, en aquesta ocasió, és Anne Ferrer, qui va ser dona del cooperant Vicenç Ferrer durant 39 anys. Ella ens dóna lliçons de primera mà sobre què significa cooperar avui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *