Conjugar valors i esport és possible

Esports i valors. Binomi que a vegades no conjuga però que moltes vegades sí, moltes més de la que la vox populi admet. I un àmbit on hi ha experiències que ajuden a viure l’experiència esportiva excloent-ne els components agressius i faltats d’ètica, com la campanya Juga verd play, impulsada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat.

D’esports i valors parla el Valors a l’Alça d’aquesta setmana. I ho fa amb la presència de Salvador Valls, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat, i Guillem Turró, professor de filosofia i autor dels llibres El valor de superarse i Més enllà de l’espectacle mediàtic.

A la secció Gent amb valors coneixem Santi Vila, un voluntari del Programa de Mentoria de l’Associació Punt de Referència, i finalment, abans del relat de la gent de Vivim del Cuentu, Ivan Pera, director de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU, parla dels Deu Minuts de Silenci per Escoltar el Nadal, una iniciativa que des de fa 14 anys se celebra a Mataró cada vespre del 24 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *