Comença la quarta temporada de ‘Valors a l’alça’ a La Xarxa

Queralt Flotats

‘Valors a l’alça’, el programa que produeix la revista Valors, des de Mataró Ràdio per La Xarxa, reprèn avui les emissions després d’una pausa estival. Aquest programa radiofònic, dirigit per Maria Coll i Joan Salicrú i presentat Queralt Flotats, arriba a la quarta temporada amb un únic objectiu, analitzar l’actualitat i el món que ens envolta des de l’òptica dels valors.

Cada setmana a ‘Valors a l’alça’ s’analitza un tema d’actualitat a través d’un expert en la matèria, es presenta una persona interessant per la seva actitud amb valors i es dóna a conèixer una proposta original que ens ajudi a reflexionar, canviar la nostra forma de vida o aprendre experiències noves. I, com ja és tradició en les darrers temporades, ens acomiadem amb un relat amb valors gràcies a col·laboració de la companyia Vivim del Cuentu.

En aquest primer programa de la temporada ens acompanyarà en Marc Garriga, expert en Open data i assessor de diverses institucions en gestor de dades, amb qui parlarem de la democratització del coneixement – tema també de la revista Valors de setembre-. A l’espai “Gent amb valors” coneixerem a l’Emília Illamola, Voluntària per la Llengua i coordinadora a Mataró de tertúlies per a nouvinguts. I, finalment, Francesc Vilà, membre de la Fundació Casssià Just, ens presentarà la jornada “La vida i els esdeveniments traumàtics”, que tindrà lloc el proper 17 de setembre al Caixa Fòrum de Barcelona.

vivim cuentu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.