Cinema per activar el cervell

La projecció del documental ‘Life, Animated’ donarà aquest divendres, 15 de març, inici oficial a la segona edición del Brain Film Fest, un festival de cinema que té el cervell com a tema central en la creació audiovisual. Impulsat per la Fundació Pasqual Maragall, el Brain Film Fest pretén també sensibilitzar sobre les malalties que afecten el cervell.

El documental ‘Life, Animated’ relata els esforços de la família del periodista guanyador del premi Pulitzer Ron Suskind per normalitzar l’autisme amb personatges de Disney. Aquesta i totes les altres projeccions del festival tindran lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) fins el proper diumenge, 17.

En aquesta edició el festival també acollirà la IX Gala del Premi Solé Tura, que premiarà a tres pel·lícules i comptarà amb la participació d’importants membres de la cultura, la sanitat i els mitjans audiovisuals.

Durant el festival es podran veure sis documentals fora de concurs, així com els films ‘At the Philosopher’s School’ de Fernand Melgar, ‘Mais ca vida’ de Rubèn Riós, ‘Peces de agua dulce (en agua salada)’ de Marc Serena i Biel Mauri, ‘La Música és la vida’ de Santiago Torres, ‘Habiti Human than Human’ de Tommy Pallotta i Femke Wolging, i ‘Smartphones: the Dark Side’ de Matthew Hill.

El festival projectará també 22 curtmetratges de sis països, d’entre les 260 propostes rebudes, que seran avaluats pel jurat, format per Claudia Aineto, José Coronat, Karine Fauria, Sílvia Quer i Olga Subirós. – J. Vives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *