Cinefòrum per debatre sobre autonomia i dependència

La Fundació Víctor Grífols i Lucas organitza un cicle dedicat a la Bioètica que, a través de xerrades i cinefòrums, el cicle vol analitzar i entendre des de l’ètica i la ciència què vol dir autonomia i dependència.

El cicle té lloc al Centre Cívic Urgell de Barcelona i compta també amb la col·laboració de l’Americana Film Fest, que hi participarà amb la sessió de cinefòrum que tindrà lloc aquest mateix dimarts, 10 d’abril a les 18h. Aquell dia es projectarà gratuïtament el film Life, Animeted, un documental que ja va ser aclamat a la passada edició de l’Americana.

Life, Animated se centra en la història d’Owen Suskind, un nen autista incapaç de comunicar-se amb l’exterior des dels tres anys. Un dia, per sorpresa, reacciona fent servir una frase d’una pel·lícula de Disney. A partir d’aquell moment la seva família farà servir el cinema d’animació com una porta per relacionar-se amb el seu fill.
La sessió estarà dinamitzada per Mayca Sanz, psicòloga, productora audiovisual i col·laboradora de l’Americana Film Fest. Posterioment, el documental també es podrà veure al Cineclub de Vic el dia 12 d’abril a les 20h amb accés gratuït.

Xerrada i pel·lícula

El cicle de Bioètica continuarà el 17 d’abril amb una conferència sobre longevitat i dependència a càrrec de Mercè Pérez Salanova, psicòloga i professora de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Per últim, el dia 24 d’abril es farà un cinefòrum amb la pel·lícula El diari de Noa. A partir de la pel·lícula, es debatrà sobre l’autonomia, la vellesa i el tenir cura. – REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *