Catorze films dedicats a la discapacitat participen al Festival Inclús

Cartell del Festival Inclús 2015.
Cartell del Festival Inclús 2015.

La tercera edició del Festival Inclús, dedicat a la discapacitat física i mental, obre portes demà al Caixa Fòrum de Barcelona. En aquesta ocasió, fins a catorze treballs audiovisuals es projectaran a la secció oficial d’aquest certamen, que té com a única finalitat donar visibilitat a aquest col·lectiu de persones.

Aquesta vegada, els treballs projectats s’han hagut de classificar d’entre tres-centes obres rebudes i arribades des de diversitat de països com: Espanya, Regne Unit, Índia, Australia o Itàlia, entre altres. A més, la meitat de les produccions espanyoles que es projectaran en aquest festival encara no han estat estrenades als cinemes.

De tota la programació, el festival dura fins diumenge, en destaquen les produccions de ficció Dinosaurios, Hago bien en recordar, Bastion, Feet in the Sand, Work Mate, Quiero, Recuerdos para mi padre; i els documentals El reto de Eva, Uno + Uno, La Parabaja, The Big Decisions, The Special Chair, Glance Up i el “provocatiu” Yes, We Fuck!.

Les produccions premiades es coneixeran diumenge a la nit, en un acte en que també es farà lliurament d’una menció especial al programa Capacitados de La2, en el qual alguns famosos intenten viure amb alguna discapacitat.

Finalment, a part de les projeccions, el Festival també ha organitzat algunes seccions específiques, com per exemple, l’Inclús Kids, una programació especial destinada al públic infantil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *