Carretons adaptats a infants amb mobilitat reduïda

La mare d’una nena amb discapacitat intel·lectual i mobilitat reduïda ha aconseguit que la cadena de Supermercats Mercadona posi a disposició dels clients un carretó adaptat per a infants en la mateixa situació que la seva filla.

Immaculada Guerrero, d’El Puerto de Santa Maria (Cadis), es trobava amb problemes per fer la comprar cada vegada que anava al supermercat, ja que hi va habitualment acompanyada de la la seva filla. Però la nena es cansava i distreia, fent complicada la feina a la seva mare. Per aquesta dona, la solució passava per disposar d’un carretó especial amb el que la pogués traslladar per la botiga amb normalitat, però els carretons per a infants no estan pensats per casos com el de la filla de la Immaculada.

Per això va iniciar una llarga batalla per reclamar al Mercadona la incorporació d’un carretó adaptat a nens amb mobilitat reduïda. Finalment, després de molt reclamar-lo, la companyia li ha fet cas i li han habilitat un carretó especial. Segons informa La Vanguardia citant mitjans locals de Cadis, la vida d’Inmaculada i Marieta ha canviat, i gràcies a elles, també  la de moltes persones amb discapacitat motora que no poden realitzar amb normalitat una activitat diària com és la compra.

“Passar per la caixa i pagar era una aventura per mi. Aquest simple gest d’adaptar un carro ha suposat un descans total, no m’ho creia”, explica aquesta mare, que a més ara pot fer partícip a la seva filla en el procés de compra i ensenyar-li com es diu cada producte. “Estic molt orgullosa del que he aconseguit, per l’ajuda que suposa per a moltes famílies que ni tan sols sabíem que un carro així era una necessitat. He rebut molts missatges de felicitació i de suport”, conclou la dona. – J.V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *