Barcelona Pensa, el primer festival de filosofia de Catalunya

Aquesta setmana a Valors a l’alça parlem d’un esdeveniment que tindrà lloc a Barcelona del 17 al 22 de novembre, es tracta del Barcelona Pensa, el primer festival de filosofia que s’organitza a Catalunya. Per què un festival d’aquestes característiques? Qui pensa avui a la nostra societat? És la filosofia un tema d’interès? En parlem amb la Laura Llevadot, professora de Filosofia Contemporània i vicedegana de la facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona.

A la secció Gent amb valors us presentem Òscar Boada, promotor de la Llibreria Llibres Lliures, un establiment molt especial del barri de la Verneda de Barcelona, ja que en aquesta llibreria -que acaba de fer un any- tots els volums són gratuïts.

I, finalment, conversem amb Josep Roca, doctor en bioquímica i llicenciat en filosofia i ciències religioses, que acaba de publicar el llibre Globalización 3.1, amb pròleg de Federico Mayor Zaragoza i Pere Casadàliga i un diàleg final amb Christian Felber, autor de la teoria de l’economia del Bé Comú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *