Barcelona acollirà el 12è Congrés Europeu de Salut Mental en la Discapacitat Intel·lectual

Barcelona serà, l’any vinent, la seu del 12è Congrés Europeu de Salut Mental en la Discapacitat Intel·lectual. El congrés, organitzat per l’Associació Europea per la Salut Mental en la Discapacitat Intel·lectual (EAMHID), se celebra cada dos anys en una ciutat europea. L’últim va ser a Luxemburg i lanterior a Florència.

A Barcelona, el comitè organitzador comptarà amb el suport de les Fundacions Althaia i Ampans. Precisament va ser després de les ponències d’Althaia i Ampans al congrés de Luxemburg quan l’EAMHID va pensar en fer el congrés a Catalunya.

El president de l’Associació Europea per la Salut Mental en la Discapacitat Intel·lectual, Roger Banks es va reunir fa uns dies amb les entitats del Comitè organitzador, que convertiran el Congrés Estatal sobre Alteracions de la Conducta que organitzen les fundacions manresanes en el Congrés Internacional.

El congrés se celebrarà del 23 al 25 de maig de 2019 i tractarà de com fer front als trastorns de la conducta des dels diferents serveis – educatius, sanitaris, comunitaris – i de com millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental que presenten alteracions de la conducta. Comptarà amb debats i la presentació d’estudis científics a càrrec de nombrosos ponents de prestigi internacional.

El Congrés, que tindrà lloc al recinte Fira Barcelona, s’adreça especialment a professionals dels àmbits de la salut, l’ensenyament i l’atenció directa, així com a persones amb discapacitat i/o malaltia mental i les seves famílies. – REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *