Àngel Castiñeira: “Sovint confonem compromís amb implicació”

“El compromís significa empenyorar la paraula i no es pot confondre amb implicar-se; en tot cas comprometre’s és implicar-se en un grau suprem, d’una forma que saps que afectarà el teu present i el teu futur”. Són paraules d’Àngel Castiñeira, professor d’ESADE, director de la Càtedra de LideratgeS i Governança Democràtica i director de l’Observatori de Valors, promogut entre ESADE i la Fundació Lluís Carulla.

Castiñeira ha estat l’entrevistat d’aquesta setmana al programa Valors a l’Alça, que Valors produeix a Mataró Ràdio per a La Xarxa de comunicació local. L’espai s’afegeix d’aquesta manera a la reflexió promoguda entre l’Ajuntament de Mataró i la pròpia Associació Cultural Valors en el marc de la campanya ‘Mataró, ciutat de valors‘, que cada mes anirà tractant de forma monogràfica un valor, de manera semblant a com fa la revista.

A la secció Gent amb valors us presentem, en Toni Mascaró, President de Barcelona Loves Entrepreneurs, una iniciativa que social que promou la emprenedoria a la capital catalana. I finalment, abans del relat dels amics de Vivim del cuentu, conversem una estona amb Jordi Herreruela, el director de la Casa de la Música de Mataró, que impulsa per novena vegada el cicle Músiques Tranquil·les de Mataró, un concepte que ha començat a arrelar en altres localitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *