40.000 euros per lluitar contra la pobresa farmacèutica

L’ONG Banc Farmacèutic ha recaptat més de 40.000 euros en la Campanya de Medicaments Solidaris. Aquesta xifra representa un 33% més dels 30.000 € que l’associació s’havia marcat com a objectiu per a aquest primer any de canvi de funcionament de la Campanya. Els diners i els medicaments s’han recollit en 458 farmàcies i gràcies a l’ajuda de més de 260 voluntaris de tot el territori espanyol.

Banc Farmacèutic celebra cada anys i des del 2008 aquesta recollida solidària, però aquesta ha estat la primera vegada en que s’ha fixat com a objectiu la recaptació de fons a través de la venda de cupons solidaris. La resposta ciutadana ha estat “magnífica”, asseguren des de l’entitat.

La venda de cupons solidaris seguirà activa en moltes de les farmàcies participants fins el proper divendres dia 16 de març, per la qual cosa els ciutadans encara tindran l’oportunitat de participar a la campanya durant els propers dies.

La Campanya de Medicaments Solidaris promou un gest de gratuïtat, en el qual les persones participen de forma solidària: “Els voluntaris destinen el seu temps lliure de dissabte per participar a la Campanya, els farmacèutics participen obrint-nos les portes de les seves farmàcies i permetent-nos accedir als seus clients, la relació basada en la confiança és clau, i els ciutadans col·laboren comprant cupons solidaris l’import anirà íntegrament destinat a lluitar contra la pobresa farmacèutica de nostre país “, explica el president de l’ONG Banc Farmacèutic, Alex Brenchat. – J.V.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *