36 entitats de dones es preparen a Barcelona per influir en els països àrabs

Amb l’objectiu de millorar la capacitat d’influir en qüestions d’igualtat de gènere tant en les seves societats com en els seus governs, 36 entitats de la societat civil representatives de vuit països del sud i l’est de la Mediterrània que treballen en la promoció de la dona, participen a Barcelona a partir d’avui i fins el 9 d’abril en un taller internacional de formació i d’intercanvi de bones pràctiques.

Aquesta activitat, organitzada per la Fundació de Dones de l’Euromediterrània (FFEM) i l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed), pretén enfortir la capacitat de les entitats a l’hora de fer servir tècniques d’incidència social i política, fer monitoratge dels progressos polítics o preparar una campanya de comunicació i de lobby.

Participen d’aquest taller entitats representatives d’Egipte, Jordan, Líban, Líbia, Marroc, Palestina i Tunísia, i entre les formadores, destaquen per exemple Ghada Lofty (Egyptian Center for Woman Rigths), Zeinab Arteil (March Lebanon Association) o Fadwah Akhawaja (Jerusalem Center for Women), que explicaran bones pràctiques de les seves associacions. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *