Vols publicar un conte a la revista Valors?

Exemple de conte publicat a la revista Valors.
Exemple de conte publicat a la revista Valors.

Si et dediques a la narrativa de forma professional, formes parts d’un grup d’escriptors amateurs o escriure és la teva passió, et convidem a participar a la secció de contes de la revista Valors, una publicació mensual, realitzada des del voluntariat i que té com a objectiu la reflexió sobre l’actualitat des de l’òptica dels valors.

Cada mes, des de pràcticament els seus inicis, ara fa catorze anys, la publicació tanca la seva edició paper amb un conte amb valors, acompanyada d’una il·lustració inèdita realitzada per l’equip de dibuixants de la revista.

Actualment ja són uns cent quaranta els contes publicats i un centenar els escriptors que han participat en aquestes secció. Podeu consultar tots els contes publicats fins ara a l’hemeroteca (secció Valors Revista).

Per publicar un conte a la revista Valors es demanen uns requisits bàsics: qualitat literària, que la història es basi en un valor o en una reflexió ètica social, que sigui un conte dirigit al públic adult i que no superi els 3.500 caràcters amb espais.

Si voleu publicar algun relat en aquesta secció de la revista podeu enviar-los a redaccio@valors.org i, un cop valorats, la direcció de la publicació es posarà en contacte amb vosaltres. – REDACCIÓ.

Uneix-te al debat

 • Des de fa un temps que intento fer un recull de pensaments i vivències i no trobo la manera que alguna publicació em pugui orientar sobre si tenen, o no, prou intenrés i qualitat. Veig que vosaltres poseu una limitació de 3500 caracters i, malauradament, els meus escrits superen amb escreix aquesta limitació. Podeu orientar-me sobre on puc intentar-ho?
  Gràcies

  • Hola Xavier,
   escriu-nos un correu a redaccio@valors.org, si us plau, indicant exactament com et podem ajudar.
   Gràcies!
   joan salicrú

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *