Vols publicar un conte a la revista Valors?

Conte: Pilio / Il·lustració: Marc Torrecillas

Si et dediques a la narrativa de forma professional, formes parts d’un grup d’escriptors amateurs o escriure és la teva passió, et convidem a participar a la secció de contes de la revista Valors, una publicació mensual, d’àmbit nacional, realitzada des del voluntariat i que té com a objectiu la reflexió sobre l’actualitat des de l’òptica dels valors.

Cada mes, des de pràcticament els seus inicis, ara fa quince anys, la publicació tanca la seva edició de paper amb un conte amb valors, acompanyat d’una il·lustració inèdita realitzada per l’equip de dibuixants de la revista. Actualment ja són més de cent seixanta els contes publicats i un centenar els escriptors que han participat en aquestes secció.

Podeu consultar tots els contes publicats fins ara a l’hemeroteca (secció Valors Revista). Per publicar un conte a la revista Valors es demanen uns requisits bàsics: qualitat literària, que la història es basi en un valor o en una reflexió ètica social, que sigui un conte dirigit al públic adult i que el relat tingui entre 2.500 i 3.500 caràcters amb espais.

Si voleu publicar algun relat en aquesta secció podeu enviar la vostra proposta de conte a redaccio@valors.org i, un cop valorat, la direcció de la publicació es posarà en contacte amb vosaltres. – REDACCIÓ.

Uneix-te al debat

 • Bon dia!

  Estic interessada en publicar un conte. Abans, però, m’agradaria llegir els ja publicats però no aconsegueixo trobar el link dins la secció “Valors”…

  Em podrien indicar el recorregut?

  Moltes gràcies,

  Carme Vila

  • Hola Carme, a la secció Valors Revista trobaràs tota l’hemeroteca de la publicació.
   Allà hi ha totes les revistes en pdf. El conte sempre ocupa les dues darreres pàgines de Valors.
   Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *