Vivim del cuentu presenta ‘La Blancaneu i els set nans polits’

Companyia Vivim del Cuentu
Companyia Vivim del Cuentu

Arriba Sant Jordi i la companyia de rondallistes Vivim del cuentu presenta un nou volum de la seva col·lecció de Contes Desexplicats. En aquesta ocasió, versionen el clàssic “La Blancaneu i els set nans polits”.

Ja són diversos els contes que al llarg dels anys aquesta companyia han capgirat com un mitjó amb arguments plens de sorpreses i molt d’humor que fan volar la imaginació dels primers lectors.

A les llibreries, a part de “La Blancaneu i els set nans polits”, també hi podeu trobar: “La Caputxeta forçuda”, “La rareta que llegia a l’escaleta”, “La cabreta i el set llops”, “En Patufot” o “Els quatre porquets”, entre altres.

Si voleu sentir en directe aquest conte ho podreu fer en diverses indrets els propers dies: Món Llibre (CCCB) i Llibreria Dòria de Mataró – 16 d’abril-; Bib. Marta Matà de Cornellà, Pl. Sant Vicenç de Sarrià (BCN), Rambla del Poblenou (BCN), Ràdio Barcelona (BCN) i a la parada de BCN Books de Rambla Catalunya – 23 d’abril-; i a la Llibreria Racó de les Paraules de Sant Joan de Vilatorrada -30 d’abril-. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *