Vivim del Cuentu desexplica ‘La princesa dels matalassos’

dibuixconte
Què passaria si en un conte el llop no fos ferotge, la Caputxeta no tingués por i la Rateta no fos presumida? Aquesta és la proposta de la col·lecció “Contes desexplicats” de l’editorial Baula, escrits per la companyia Vivim del Cuentu. Narracions que capgiren els clàssics com un mitjó per convertir-los amb sorprenents històries allunyades d’estereotips sexistes i resultats políticament correctes.

La darrera de les històries que arriba a les llibreries d’aquesta col•lecció és “La princesa dels Matalassos”, amb il·lustracions de Lucia Serrano, una adaptació personal i moderna de “La princesa i el pèsol”, conte clàssic de l’escriptor Hans Christian Andersen publicat per primera vegada el 1835.

I si us agrada aquesta història desexplicada també podeu llegir altres contes de la mateixa col·lecció: “La Caputxeta forçuda”, “La rateta que llegia a l’escaleta”, “La cabreta i els set llops”, “En Patufot”, “Sant Jordi a la Cova del Drac”, “El tió al país dels contes” o “Els quatre porquets”. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *