Veus unides en benefici de Metges sense fronteres

Dàmaris Gelabert va escriure ara fa 15 anys la cançó ‘La festa de la pau’, amb motiu del Dia Escolar de la Pau i la no violència (DENIP). Ara, el tema s’ha tornat a gravar amb la veu de coneguts cantants com Els Amics de les Arts, Manu Guix, Elena Gadel o Natxo Tarrés. A partir del tema, que Gelabert va composar amb motiu del Dia Escolar de la Pau i la No Violència (DENIP) ha nascut aquest projecte solidari que va en benefici de Metges sense Fronteres.

“Voliem fer un arrenjament nou i donar-li un altre aire i vam pensar que la cantenssin i toquessin altres cantants i músics de casa nostra”, explica Dàmaris Gelabert en una entrevista al programa Valors a l’Alça.”Estem molt contents de com ha quedat la nova versió”, afegeix.

A més, el nou enregistrament té un enfocament solidari. “Fer-lo en benefici de Metges sense Fronteres li dona un valor afegit que ens recorda que hi ha gent que fa la màgia d’intentar portar la salut a les zones on hi ha conflicte”, explica Gelabert. Per això, paral·lelament a la cançó també s’ha fet conte inspirat en la cançó, titulat Si tingués la màgia d’un mag, escrit per Eulàlia Canal i amb il·lustracions de Robert Garcia. Tot el que es recapti de la seva venda es destinarà a Metges Sense Fronteres.

El segell Tot Sona Records, dirigit per la pròpia Dàmaris Gelabert i Àlex Martínez, ha posat en marxa aquesta iniciativa amb la voluntat de fer arribar a l’entorn familiar i educatiu uns valors que han marcat des del principi totes les produccions del segell i les cançons de l’artista.

“Nosaltres volem fer cançons que arribin als infants i a les seves famílies i que els permetin treballar els valors”, explica Gelabert, que remarca que aquesta cançó vol difondre un missatge poderós entorn de la pau i la no-violència. – J.V.

Recupera l’entrevista a Dàmaris Gelabert al programa Valors a l’Alça

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *