La Seriositat, amb Joan Pera

Hem suat molt, per arribar fins aquí, però ja ho tenim: el primer Valors.tv amb en Joan Pera de convidat i parlant de la seriositat, descobrint una cara poc coneguda de l’actor mataroní. Joan Pera reflexiona sobre el valor de la seriositat amb el filòsof Josep Maria Esquirol i visitant l’Obra Social de Santa Lluïsa de Marillac a la Barceloneta de la ciutat comtal.

Valors.tv és una iniciativa de la revista Valors en col·laboració amb l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) i el suport de l’editorial Proteus. Personatges com Joan Pera, Màrius Serra, Martí Gironell o Asha Miró són els protagonistes dels quatre primers episodis, que es podran veure durant el mes de gener. La voluntat és fer viure al convidat un seguit d’experiències relacionades amb un valor de manera que en finalitzar el recorregut el propi personatge popular sigui qui n’extregui les conclusions.

Un cop emesa, la sèrie es podra veure també a través d’Internet al canal Vimeo de Valors [aquí]. La sèrie, amb capítols de 25 minuts, la produeix la firma mataronina Clack, la dirigeix i presenta Joan Salicrú, la realitza Eloi Aymerich i dins l’equip tècnic s’hi enquadren Oriol Castillón, Marc Giner, Genís Serra, Ariadna Vázquez, Mònica Porcel, Jorge Heredia, Paula Mayor i Manel Vázquez.

Amb la posada en marxa de Valors.tv, es completa el projecte comunicatiu iniciat l’any 2004 amb la sortida a la llum de la revista. D’aquest manera, el que s’anomena Projecte Valors consta ara d’una revista, un programa de ràdio, una sèrie de televisió, una web pròpia i presència a les xarxes socials d’Internet més rellevants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *