Valors participa a La Setmana del Llibre en Català

Valors estarà present a la 38a edició de La Setmana del Llibre en Català, que es podrà visitar al Moll de la Fusta de Barcelona del 9 al 13 de setembre, de la mà de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC).

Concretament, trobareu el darrer número de la revista, dedicat a la crisi de la democràcia en temps de coronavirus, a la caravana de revistes de l’APPEC, un vehicle on els lectors i lectores podran informar-se sobre les capçaleres, comprar revistes i subscriure-s’hi amb una promoció especial del 50%.

A més, totes les persones que s’apropin a l’iQUIOSC en ruta i comprin 3 exemplars o una subscripció, s’emportaran una bossa de tela de la campanya ‘Ara que el camí fa pujada, revista’. I també tindran tres mesos de prova de la tarifa plana d’iQUIOSC si es registren a lasetmana.iquiosc.cat.

Les revistes que integren l’APPEC, com és Valors, també col·laboren amb la programació de la Setmana del Llibre en català amb dues activitats: el divendres 11, a les 12.25h, el clown Ferran Aixalà protagonitzarà l’espectacle “Revistes, sempre revistes”, en el qual ens mostrarà en clau d’humor com les revistes ens acompanyen tota la vida; i diumenge, a les 13h, Mon Mas, trapezista de la paraula, explicarà un conte amb revistes destinat al públic familiar.

224 expositors i 200 novetats editorials

Aquest any la 38a edició de La Setmana del Llibre en Català se celebra amb estrictes mesures de seguretat, però amb la mateixa il·lusió que els altres anys. Hi participen 224 expositors repartits en 66 mòduls i es presenten més de 200 novetats editorials. Es preveu que durant aquests dies passin per la fira autors com Raül Garrigasait, Núria Cadenes, Jaume Figueras, Irene Solà, Enric Calpena, David Castillo, Mireia Boya, Care Santos o Albert Pla.

Per primera vegada alguns dels actes seran retransmesos en directe a través del web de La Setmana i les xarxes socials: l’acte inaugural i el Premi Trajectòria, a més de la presentació dels nous llibres de Carles Puigdemont i Marta Rovira, que intervindran des de l’exili. També es podran seguir les converses amb Martí Gironell i Anna Ballbona; Julià Guillamon i Eva Baltasar; Rafel Nadal i Carlota Gurt, i Txell Feixas i Carles Porta i la taula de debat sobre el futur de la llengua catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *