Valors participa a la 39a edició de la Setmana del Llibre en Català

Valors serà present a la 39a edició de La Setmana del Llibre en Català, que es podrà visitar al Moll de la Fusta de Barcelona del 10 al 19 de setembre, de la mà de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC).

Concretament, trobareu el darrer número de la Revista Valors, que llança un crit d’alerta contra la visió distòpica del futur, a la caravana de revistes de l’APPEC, un vehicle on els lectors i lectores podran informar-se sobre les capçaleres, comprar revistes i subscriure-s’hi amb una promoció especial del 50%.

Les revistes també seran a l’espai de lectura ‘Textura’ de la fira literària on els lectors podran llegir-hi les capçaleres. I, a diversos punts del recinte, es distribuirà una postal amb la imatge de la darrera campanya de l’APPEC i informació sobre les promocions i amb la qual es podrà aconseguir una bossa de tela de regal si la presenten a la caravana de revistes.

Les revistes que integren l’APPEC, com és el cas de la Revista Valors, també col·laboren amb la programació de la Setmana del Llibre en català amb dues activitats: el dissabte 18 de setembre, a les 20:15 h, les actrius Judit Martín i Mònica Ballesteros protagonitzaran l’espectacle “Revistes a Gogó!”, una proposta en clau d’humor d’Impro Barcelona; i diumenge 19, a les 11:45 h, els més menuts de casa podran gaudir d’una activitat infantil a càrrec de Crispeta, “Fotografies d’estiu d’una cartera”.

226 expositors i les principals novetats editorials

Aquest any la 38a edició de La Setmana del Llibre en Català se celebra amb estrictes mesures de seguretat, però amb la mateixa il·lusió que els altres anys. Hi participen 226 expositors repartits en 69 mòduls i hi seran presents les principals novetats editorials. Del panorama internacional, visitaran La Setmana Douglas Stuart, premi Booker 2020 i Katharina Volkmer.

El tret de sortida és l’acte inaugural on comptarà amb la presència del Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2021, Maria Barbal. El lliurament dels premis atorgats des de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana són també actes destacats: el 25è Premi Trajectòria a l’escriptor Biel Mesquida i el nou Premi Difusió al periodista Xavier Graset.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *