Valors.org canvia de disseny i inaugura seccions

El diari digital de la revista Valors, valors.org, estrena aquest mes de febrer una nova concepció i una nova imatge. Aquest mitjà de comunicació que, junt amb la revista Valors i el programa de ràdio Valors a l’Alça (La Xarxa), conformen el conjunt de mitjans editats per l’Associació Cultural Valors, fa ara un pas endavant després d’haver-se estrenat el març de 2015, quan l’antiga web corporativa de la revista va passar a ser un diari digital.

Així, mentre es manté la idea que el diari digital oferirà cada dia continguts propis i específics elaborats per l’equip de Valors  (notícies, estudis, publicacions o actes vinculats a aquesta temàtica) s’aposta també per una millor visualització dels continguts que es publiquen a la revista de paper. Així, a diferència d’ara, el monogràfic es podrà consultar article per article i també de forma sencera en PDF. Es mantindran les col·laboracions d’opinions de Joan Salicrú, Ramon Bassas i Albert Dresaire, només consultables a la web, però també es podran llegir els articles d’opinió que apareixen a la revista.

A més, la pàgina web presenta un disseny totalment actualitzat, obra de Javier Garcia –javigaar.com-, que ha ideat una pàgina de molt fàcil navegació, apte per tots els formats digitals, que permeti una còmode i agradable lectura dels articles i compartir els continguts a totes les xarxes socials disponibles.

Així, s’ha donat molt més protagonisme a la imatge i a les col·laboracions de l’equip d’il·lustradors que formen Marc Torrecillas, Javier Bustamente, Judit Navarro i Blanca Gimeno per a la secció Conte amb valors, les vinyetes que il·lustren el monogràfic mensual a càrrec de Toni Batllori i les imatges de la secció ‘En creixement’ de Miquel Lleixà.

Presentació del nou diari digital de la revista

El nou look del diari digital es va donar a conèixer la setmana passada en l’acte organitzat per Valors a la sala d’actes de la Fundació Iluro de Mataró i que tenia com a protagonista el filòsof i conseller Joan Manuel del Pozo. A l’acte hi van assistir una cinquantena de persones, entre les quals el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Mataró, Juan Carlos Jerez; l’exalcalde Manuel Mas; i diversos regidors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *