Valors lloa aquest maig les virtuts del diàleg

numer_148_dialeg_PORTADA_petita“El diàleg no és un valor final, és el camí” diu el prevere dominic Jean Jaques Pérennès, persona que ha consagrat la seva vida al diàleg i que protagonitza el monogràfic de maig de la revista Valors.

Pérennès acaba de recollir el premi Memorial Cassià Just, reconeixement que atorga cada any la Generalitat a una persona o entitat destacada en la difusió de la diversitat religiosa i actualment s’ocupa de la direcció de l’Escola Bíblica i Arqueològica Francesa de Jerusalem.
En el monogràfic d’aquest número de maig també s’hi inclou una conversa entre Maria Rosa Buxarrais, catedràtica del Departament de Teoria i Història de l’Educació de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona, i Jordi Palau-Loverdos, experts en resolució de conflictes i exdirector del Memorial Democràtic de la Generalitat, així com un article del politòleg Marc Sanjaume titular El diàleg a la política.

Més enllà del monogràfic, en el marc d’un context europeu amb els ulls fixats en les eleccions presidencials franceses, entrevista a Miquel Seguró, de la Càtedra Ethos. “Europa té futur perquè té present i perquè té història”, assegura en una conversa amb Sandra Balagué.

Si voleu llegir l’entrevista sencera, acudiu als nostres punts de venda o compreu-la directament al nou iQuiosc.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *