Valors intervé en la inauguració de l’escola d’Estiu del Voluntariat

Convidada pel Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, Maria Coll, codirectora de la revista Valors, va participar el passat dimecres 2 de juliol, a l’acte d’inauguració de l’Escola d’Estiu del Voluntariat, presidit per la consellera Neus Munté. Una Escola que, després de cinc anys de pausa, se celebrarà aquest juliol i setembre a diverses ciutats de Catalunya.

Durant la inauguració diversos testimonis relacionats amb el món del voluntariat van exposar els reptes de futur d’aquest sector. Des de l’Associació Cultural Valors es va destacar la importància de considerar el voluntariat en la seva màxima amplitud, no exclusivament en l’àmbit del tercer sector, i la necessitat que els voluntaris ara incorporin en la seva filosofia de treball nous valors com la creativitat, la cooperació, la formació, la capacitat de gestió i la comunicació.

A més de l’Associació Cultural Valors també van intervenir en aquest acte Francina Alsina, presidenta del la Federació Catalana del Voluntariat Social; Mònica Sabata, presidenta del FOCIR; Maria Solés,  coordinadora territorial de la FCVS/Girona; Enric Canet, president del Casal dels Infants del Raval; Josep Maria Canyellas, expert en RSE, i Joan Ramon Saura, president dels Bancs dels Aliments de Lleida.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *