Valors i Proteus completen el Verkami ‘Valors, una via cap a l’èxit’

La revista Valors i l’editorial Proteus, promotors del projecte Valors, una via cap a l’èxit a través del sistema de micromecenatge Verkami, han aconseguit l’objectiu monetari previst, 3.500 euros, cosa que permetrà editar el llibre com era la seva voluntat.

Els diners, aconseguits abans que es tanqués el termini d’aportacions, els han aportat 130 mecenes de tot Catalunya, que han confiat en el projecte. La majoria dels micromecenes, 90, han fet una aportació de 20 euros, motiu pel qual apareixerà el seu nom a la part d’agraïments del volum, a banda rebre el llibre per correu postal.

El volum, escrit per Maria Coll i amb fotografies de Sergio Ruiz, i que es presentarà aquest Sant Jordi, es basa en converses amb diversos professionals d’èxit  que no han renunciat a l’ètica per assolir les seves fites personals i professionals. Amb ells parlem de la relació entre ètica i èxit, dels seus valors i de quins principis prevalen a la societat actual.

Estan renyides les actituds ètiques amb l’èxit? Ens pot ajudar l’ètica a aconseguir els nostres objectius vitals? Quins valors hi ha darrera la trajectòria de persones de prestigi? Aquestes són algunes de les preguntes que es formulen a l’interior del llibre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *