Valors fa aquest abril un elogi del dubte com a element de discerniment

En l’anomenada societat de la incertesa, el dubte ha adquirit un gran protagonisme tot i que també és molt criticat en un marc de treball ultracapitalista. Però quina ha de ser la base del dubte? Podem dubtar de tot? En parlem aquest mes d’abril al monogràfic de la revista Valors, on participen Victòria Camps -“Sense el dubte, el diàleg no és possible”, afirma a Maria Coll-; i Josep M. Terricabras -“El dubte sempre neix després de la certesa”, respon a Esteve Vallmajor-. A més a més, articles d’opinió de Cintia Carreira -Dubte i raonament: una síntesi impossible?-; Sira Abenoza -La mà forta-; i Jesús Vilar -‘Per què dubtem?’-.

Fora del monogràfic, Joan Salicrú moderat La conversa sobre el futur de les ciutats després del covid amb Anna Gener, presidenta i CEO de la consultora immobiliària Savills Aguirre Newman Barcelona; i Gabi Martínez, escriptor, se’l considera un dels màxims representants espanyols de la literatura de viatges.

A l’entrevista d’actualitat Laura Cera conversa amb Carles Feixa, catedràtic d’Antropologia de la Universitat Pompeu Fabra, el qual afirma, sobre una possible jovefòbia: “Si només fem cas als joves quan cremen contenidors, no ens hauríem d’estranyar que els incendiïn. Cal apostar per les noves generacions com a agents de canvi”. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *