Valors es pregunta què quedarà de la ‘nova normalitat’ en el futur

Si aquesta pandèmia és l’oportunitat per construir una nova normalitat, com podem convertir l’esgotament i l’apatia en capacitat transformadora? Com ha de ser la futura normalitat? I en quins valors s’ha de basar?

Nova normalitat: una altra manera de viure?”. La revista Valors de desembre de 2020 reflexiona sobre aquest concepte amb l’ajuda de Josep Ramoneda, filòsof i pensador, el qual afirma a l’entrevista que li fa Laura Cera: “La nova realitat l’hem de construir entre tots”.

També participen en el monogràfic Nemrod Carrasco, doctor en Filosofia i professor de la Facultat de Filosofia de la UB; Nathalie P. Lizeretti, directora del Centre d’Investigació, Formació i Desenvolupament de la Intel·ligència Emocional de la Fundació Privada Ramon Rosal; Jordi Sacristan, periodista a La Xarxa; i José Miguel Valle, filòsof, escriptor i autor del blog ‘Espacio Suma NO Cero’.

A l’espai La conversa Joan Salicrú modera un diàleg entre Carles Boix i Dídac Queralt, dos professors universitaris catalans afincats als Estats Units per reflexionar de fins a quin punt és alarmant el grau de polarització de la societat nord-americana.

A més, a la revista d’aquest mes també hi trobareu una entrevista sobre el futur del treball amb Albert Cañigueral, que acaba de treure El trabajo ya no es lo que era (Ed.Conecta), i articles d’Àngel Castiñeira, que comenta algunes notícies d’actualitat; d’Anna Pagès, Mar Galceran o Francesc Amat, entre molts d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *