Valors editarà un llibre conjuntament l’editorial Proteus per celebrar el número 100

La revista Valors i l’editorial Proteus preparen de cara a Sant Jordi un llibre d’entrevistes a personatges de reconeguda trajectòria amb la voluntat d’explicar que, en base a actuacions ètiques, també es pot tenir èxit i aconseguir els objectius desitjats. Així, l’’objectiu del  volum serà analitzar els valors que hi ha darrera l’èxit i demostrar que darrera la feina ben feta, darrera els premis i els elogis, sempre hi ha sacrifici, esforç, treball, ètica i compromís amb la societat.

Entre els entrevistats hi figuren Ana María Matute, Lluís Bassat, Iñaki Gabilondo, Andrés Rábago ‘El Roto’, Joan Roca del “Celler de Can Roca”, Pau Garcia-Milà, Judith Mascó o Federico Mayor Zaragoza. El volum es vendrà en el circuit habitual de llibreries però per tal de fer-lo possible, s’obrirà una campanya de cerca de micromecenes a través de la plataforma Verkami.

La novetat es va anunciar aquest dimarts dia 22 per part del promotors de la revista en el transcurs de l’acte de celebració del número 100 de la revista, que va congregar unes dues-centes persones a l’auditori del parc tecnològic Tecnocampus Mataró-Maresme. El protagonista de l’acte se’l va endur el filòsof i escriptor Àlex Rovira, que va presentar el seu volum El Mapa del Tresor -coescrit amb Francesc Miralles- a partir d’una conferència titulada Creure és crear.

A l’acte també hi van prendre part l’alcalde de Mataró, Joan Mora, qui va fer una encesa defensa de la Política com a valor i el secretari de Família del Departament de Benestar i Família de la Generalitat, així com el president de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català, Lluís Gendrau.

Un moment de l'acte de dimarts dia 22 a Tecnocampus Mataró-Maresme.
Un moment de l'acte de dimarts dia 22 a Tecnocampus Mataró-Maresme. Foto: Àngels Ribas/Valors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *