Valors demana col·laboració per editar un llibre sobre l’èxit i l’ètica

La revista Valors, que acaba d’arribar al número 100, ja va anunciar durant l’acte a Tecnocampus Mataró-Maresme del passat 22 de gener que la manera de celebrar l’efemèride seria a través de l’edició d’un llibre amb l’editorial d’ètica Proteus, amb qui l’associació que edita la revista treballa de forma conjunta en diverses iniciatives. El volum apunta la tesi de què tenir valors, actuar amb una certa ètica, no té perquè estar renyit amb aconseguir l’èxit en els projectes que un intenta assolir; és adir, tenir valors també pot conduir a l’èxit.

Per tal d’aconseguir els 3.500 euros que es requereixen de cara a l’edició del llibre, Valors i Proteus han penjat aquest projecte a la pàgina de micromecenatge Verkami.

Entre els entrevistats que figurarien al llibre hi ha personalitats tan destacades com l’expolític Federico Mayor Zaragoza, la model Judit Mascó, el periodista Iñaki Gabilondo, l’il·lustrador Roser Capdevila, l’escriptora Ana María Matute, l’empresari Pau García-Milà, el cuiner Joan Roca i el publicista Lluís Bassat, entre altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *