Valors dedica un monogràfic a la democràcia just abans d’encarar el cicle electoral

El monogràfic del mes de març de la revista Valors, amb la perspectiva de les eleccions municipals del mes de maig que inauguren el cicle electoral que s’allargarà fins a finals d’any, es dedica a reflexionar sobre el valor de la democràcia, molt més enllà de millorar les formes de participació de la ciutadania en la política. Així, a través de l’entrevistat principal, el filòsof Toni Comín, ens endinsem en els camins de l’anomenada Democràcia Econòmica. Complementen el monogràfic una entrevista al jurista Daniel Ordás, i articles de Laia Bonet, llicenciada en Dret i professora universitària, i Toni Rodon, doctor en Ciències Polítiques.

Més enllà del monogràfic, entrevistem la religiosa concepcionista Paciencia Melgar, supervivent de l’ebola, que explica com paradoxalment aquells que a Libèria han sobreviscut a la malaltia ara són rebutjats.

Finalment, el president de l’Institut Català Internacional per a la Pau (ICIP) Rafael Grasa, escriu Constructors de pau a la secció Portes Obertes sobre aquest guardó, que enguany ha recaigut en la Lliga Internacional de Dones per la Pau i la Llibertat (WILPF).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *