Valors dedica el número de juny a la cooperació

Ignasi Carreras, una de les veus més distingides en el camp de la cooperació a Catalunya, és el protagonista del número de juny de la revista Valors. Carreras, director de l’Institut d’Innovació Social d’Esade, assegura en el transcurs d’una entrevista que cooperar és actualment la manera d’aconseguir més objectius destinant-hi menys recursos i apunta aquesta com a única via de salvació per a moltíssimes entitats de casa nostra.

A banda de Carreras, al monogràfic també hi prenen part Albert Cañigueral, fundador a Espanya de consumocolaborativo.com; el bisbe emèrit d’Ayaviri, Joan Godayol, i del regidor de Participació, Ciutadania i Cultura de l’Ajuntament de Mataró, Joaquim Fernàndez.

Finalment, més enllà del monogràfic, com sempre, recuperem una entrevista emesa al programa Valors a l’Alça que Valors produeix des de Mataró Ràdio per a La Xarxa de Comunicació Local. El protagonista, en aquesta ocasió, és l’especialista en adolescents i joves Jaume Funes, el qual recorda que una cosa són els valors –que els joves també tenen– i l’altre l’ètica –que potser està més en dubte–.

Finalment, a la secció Portes obertes, Joan Cos, co-fundador i soci de Pinea3 Living Organizations, partner associat del Spirit of Humanity Forum que acaba de tenir lloc a Reykjvavík, capital d’Islàndia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *